DAKREINIGING

Dakreiniging is geen overbodige luxe. Net als de rest van je woning of bedrijfspand heeft een dak onderhoud nodig om functioneel en mooi te blijven. Is er bijvoorbeeld veel mos op een dak, dan kan dit de waterafvoer belemmeren: zo kan ’s winters de dakbedekking kapot vriezen. Bovendien verhoogt vuil en mos de kans op lekkage in het dak. Dakreiniging verhelpt problemen en maakt het dak weer stralend schoon.

Daken schoonmaken is specialistisch werk. Daarom is het zéér belangrijk dit uit te laten voeren door een deskundig en vakbekwaam bedrijf. Een bedrijf dat op een veilige en verantwoorde manier de juiste middelen inzet om uw dak stralend schoon te maken. Hiervoor kan je rekenen op de professionaliteit van VYN Groep.

Hoe we daken reinigen hangt af van de soort dakbedekking. Bestaat je dak uit dakpannen, leipannen, shingles of golfplaten? Elke dakbedekking vereist een andere methode van reiniging.

Dak beschermingsmethoden

Na een professionele dakreiniging kan je aanvullende bescherming aan laten brengen om ervoor te zorgen dat het dak voor langere tijd weer zijn schone uitstraling behoudt. We kunnen je dak behandelen met een algendoder, we kunnen de dakpannen impregneren of coaten. Bij het impregneren en coaten krijgt het dak een nieuwe beschermlaag, zodat het dak beter beschermd is tegen verschillende soorten vervuiling.

Wat kost een professionele dakreiniging?

Omdat elke dakreiniging een unieke opdracht is, behandelen wij ieder project als maatwerk. Daarom is het erg moeilijk om prijzen te communiceren. Wij onderscheiden ons in kwaliteit, vakmanschap en een professionele dienstverlening. We weten dat de prijs een belangrijk deel is van de opdracht maar dit mag bij ons niet ten koste gaan van de kwaliteit van het geleverde werk. Wel maken we met veel plezier een offerte op maat. Vul gerust het offerte aanvraag formulier op deze pagina in: we nemen snel contact op voor een afspraak!

VoorNa
VoorNa