GEVELREINIGING

Ook om gevels te reinigen zijn wij professioneel uitgerust. Afhankelijk van het materiaal waaruit de gevel bestaat en de plaats waar de woning of het bedrijfspand gevestigd is, zal de vervuiling sterk verschillen.

Een goed onderhouden gevel bepaalt het aanzien van woning of bedrijfspand. Vervuiling wordt veroorzaakt door zon, regen, atmosferische- en organische vervuiling. Als specialist in totaal gevelonderhoud hebben wij in de loop der jaren een ruime ervaring opgebouwd in alle soorten gevel- en voegwerken. Wij kunnen gevels met verschillende technieken schoonmaken of renoveren: straaltechniek, stoomreiniging onder gepaste druk met 150 graden, warmwaterreinigen onder aangepaste druk.

Vergeet ook het dak van je woning of bedrijfsgebouw niet: een dak- en gevelreiniging samen zorgen voor het totale plaatje!

Ook voor vergrauwing of witte uitbloei in het metselwerk hebben wij een passende oplossing! We verzekeren dat we je woning of bedrijfspand weer als nieuw krijgen in de kleuren zoals deze oorspronkelijk bedoeld waren.

Geef algen en mossen geen kans en denk aan preventief onderhoud.