OPRITTEN

Een propere gevel, een zuiver dak en een schone oprit bepalen de uitstraling én de waarde van het huis of vastgoed. Een verzorgde uitstraling van je woning geeft potentiële kopers of gasten de juiste eerste indruk, die heel belangrijk is voor bijvoorbeeld een succesvolle verkoop.

Terras & opritreiniging
Eerst behandelen we het terras en/of de oprit met ontmosser. Enkele weken later komen we terug voor de effectieve reiniging. Na de reiniging behandelen we het oppervlak nog eens met ontmosser: zo zullen eventueel resterende moskernen afsterven.

Als je dit wilt, kunnen we het terras en/of de oprit waterafstotend maken. Dit doen we een behandeling met een kleurloos impregneer product.

Optioneel voegen we het terras en/of de oprit opnieuw in met wit zand. Dit zand voegt zich diep tussen de tegels en/of klinkers en zorgt daarom voor een onkruidwerend en verstevigend effect.

Preventief onderhoud
Je kan de verzorgde uitstraling van je woning of bedrijfspand behouden door het terras en/of de oprit regelmatig te laten onderhouden. Zo geef je mosgroei en kleurverandering geen kans. De frequentie van het onderhoud is afhankelijk van het oppervlaktemateriaal (betonklinkers, kleiklinkers, kasseien, natuurstenen, tegels, dolomiet, hout, keramiek, …), van de oriëntatie en van je woonomgeving.